Boerderij Het Lansingerland

Trouwlocatie Bergschenhoek

Unieke trouwlocatie op de Boerderij!

Boerderij Het Lansingerland is een ‘officiële’ trouwlocatie van de Gemeente Lansingerland (Zuid-Holland). Wij bieden op onze moderne melkveehouderij een unieke plek om elkaar het JA-woord te geven. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een bijzonder trouwlocatie in Bergschenhoek? Kom dan snel een keer kijken! Wij helpen je graag om deze dag onvergetelijk te maken. 

Trouwlocatie met twee zalen

Onze trouwlocatie beschikt over twee zalen waar de trouwceremonie gehouden kan worden: Koezicht en Weidezicht. Beide trouwzalen zijn sfeervol ingericht en geven een bijzonder zicht op de stallen van de boerderij. 

Koezicht

De trouwzaal Koezicht biedt een mooi uitzicht op de koeienstal. Het is een mooie ruimte met een intiem karakter, ideaal voor kleinere groepen. Koezicht wordt voor u gedecoreerd met bloemen; eventueel in een kleurstelling naar uw wens.

Weidezicht

Trouwzaal Weidezicht is een prachtige lichte zaal met een open sfeer. Deze zaal biedt ruimte voor grote groepen, maar is voor iedere groep geschikt. Ook hier geven bloemen de zaal een feestelijke uitstraling. De kleurstelling kan in overleg aangepast worden naar uw wensen.

Lunch of dineer met uw gasten

We bieden de mogelijkheid om met uw gasten te lunchen en / of te dineren, maar ook uw receptie en feest kunnen bij ons worden georganiseerd. Daarbij is onze persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit als vanzelfsprekend. We bespreken graag de mogelijkheden met u!

Rondleiding trouwlocatie Bergschenhoek

U bent van harte welkom om de trouwlocatie bij ons in Bergschenhoek te komen bezichtigen. U krijgt dan een rondleiding, we kunnen gelijk uw wensen bespreken en misschien zelfs al een datum plannen!

Voor een offerte en verdere informatie kunt u mailen naar info@boerderijhetlansingerland.nl of telefonisch contact met ons opnemen op 010 - 521 26 01 (telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur). 

Trouwlocatie Bergschenhoek

Banner