Boerderij Het Lansingerland

Vacatures

Vacature oproepkracht pedagogisch medewerker

Lekker tijdens je werk genieten van het buitenleven. Wie wil dat nu niet?! Onze kinderopvang op de boerderij is een unieke plek voor kinderen, medewerkers en dieren!

Als ouders hun kindje brengen op de Koeienwei, zoeken zij het vertrouwde gezicht van de groep op. Een medewerker die ieder kind als uniek en waardevol ziet, die het kind helpt en verzorgt waar nodig en het ondersteunt bij de ontwikkeling.

Een goed contact tussen de medewerker en ouders is van groot belang. Je wilt allebei het beste voor het kind. Plezier hebben met je collega’s, een open en eerlijke houding naar elkaar is erg belangrijk. Kinderen voelen meteen of er een warme en goede sfeer is. Je bent trots op De Koeienwei en op Boerderij Het Lansingerland waar De Koeienwei bij hoort en dat draag je uit.

Het leven op de boerderij is nauw verbonden met de seizoenen en de dieren. Kinderen zijn veel buiten en mogen lekker vies worden.

Een warm hart voor het buitenleven is een pré!

Wij zoeken medewerkers die vanuit hun persoonlijke geloofsbeleving invulling geven aan de Christelijke identiteit van De Koeienwei.

Opleiding: SPW 3 of een gelijkwaardige opleiding.

 

Vacature schoonmaker

Ben jij 15 jaar of ouder en vind je schoonmaken leuk? Dan kun jij ons schoonmaakteam van Kinderopvang De Koeienwei komen versterken. Elke avond wordt er een uur schoongemaakt door 3 schoonmaakmedewerkers. Dus je begrijpt er is altijd wel een plekje vrij! Het schoonmaken wordt vaak gedaan rond 19:00 uur. Ook als invalkracht ben je van harte welkom

Interesse? Stuur dan een mail naar onze kinderopvang: kinderopvang@boerderijhetlansingerland.nl

 

Vacature Horeca medewerker

Ben jij op zoek naar een bijbaantje en lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Stuur dan een mail naar  administratie@boerderijhetlansingerland.nl

Banner