Boerderij Het Lansingerland

Peuteropvang in Bergschenhoek

Op zoek naar peuteropvang in Bergschenhoek of omgeving? Kinderopvang De Koeienwei biedt peuteropvang voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 4 jaar op een echte boerderij.
 

Peuteropvang bij Kinderopvang De Koeienwei

Peuteropvang is een combinatie van 2 soorten opvang; enerzijds peuterspeelzaalwerk en anderzijds kinderopvang. Kinderen krijgen een educatief programma aangeboden ter voorbereiding op het naar school gaan en genieten daarbij mede het verzorgende aspect van de kinderopvang.

De Peuteropvang-groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. Deze worden begeleid door 2 gediplomeerde groepsleiding en eventueel een stagiaire of vrijwilligster. Op de bovenverdieping zijn twee lokalen die speciaal ingericht zijn voor peuters. Deze lokalen beschikken over een grote variatie aan speelmateriaal gericht op deze leeftijdsgroep met voldoende uitdaging. In beide lokalen is een keuken aanwezig en ook staat hier een aankleedtafel voor de verschoonmomenten.

Peuteropvang op de boerderij

Kinderopvang de Koeienwei is onderdeel van Boerderij Het Lansingerland: een veelzijdige, multifunctionele boerderij net buiten de bebouwde kom van Bergschenhoek. Op een boerderij valt voor kinderen veel te beleven en is alle ruimte om te spelen en ontdekken.

Dagen en tijden

We bieden peuteropvang aan op vijf ochtenden per week: maandag, dinsdag, woensdag (per 1 januari 2018), donderdag en vrijdag. De kinderen kunnen worden gebracht tussen 7.30 en 9.00 uur en gehaald om 11.30 uur.

De Peuteropvang wordt, net als bij peuterspeelzalen, aangeboden op basis van 40 weken per jaar, dit betekent dat er in de schoolvakanties geen peuteropvang is.

Contact met Kinderopvang De Koeienwei 

Heeft u een vraag over peuteropvang bij De Koeienwei, neem dan gerust contact op: 

 

Aanmelden voor peuteropvang

Om uw kind / kinderen aan te melden voor peuteropvang, vult u onderstaand formulier in:

Op alle diensten van Kinderopvang De Koeienwei zijn de algemene voorwaarden van Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing.
 

Banner