Boerderij Het Lansingerland

Kinderopvang De Koeienwei

Kinderopvang De Koeienwei biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 12 jaar op een echte boerderij in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland.

U leest alles over onze kinderopvang op deze website of in ons Informatieboekje 2019.

Dit zijn de verschillende kinderopvang-mogelijkheden bij De Koeienwei:

  • Kinderdagopvang - Er zijn vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar die plaats bieden voor maximaal 48 kinderen. Daarnaast is er een aparte groep voor de 3-jarigen. Deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen. Meer informatie
  • Peuteropvang - Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en wordt begeleid door 2 gediplomeerde groepsleiding en eventueel een stagiaire of vrijwilligster. De peuteropvang is iedere ochtend open gedurende de schoolweken, m.u.v. de woensdagochtend. De kinderen worden opgevangen door gediplomeerde pedagogisch werkers. Meer informatie
  • Buitenschoolse opvang (zowel naschoolse als vakantieopvang) - Voor de BSO geldt: 1 beroepskracht per 10 kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Er is plek voor maximaal 40 kinderen. Meer informatie

 

Contact met Kinderopvang de Koeienwei

Heeft u een vraag voor Kinderopvang De Koeienwei, neem dan gerust contact op:

Aanmelden voor kinderopvang

Om uw kind / kinderen aan te melden voor kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuteropvang, vult u het bijpassende formulier in: 


Op alle diensten van Kinderopvang De Koeienwei zijn de algemene voorwaarden van Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing.

Wij respecteren uw privacy. Via bijgevoegde link vindt u ons privacy statement.

Unieke locatie voor kinderopvang

Kinderopvang de Koeienwei is een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Bergschenhoek. Hier kan uw kind genieten van dier en natuur op de tijden dat u aan het werk bent.

Een boerderij is voor kinderen een plek waar veel te beleven valt en waar kinderen veel ruimte hebben om te spelen. Kinderopvang de Koeienwei heeft een grote, omheinde speeltuin, waar naar hartenlust gespeeld kan worden. De tuin is ingericht volgens het principe van natuurlijk buitenspelen. Dit betekent dat door middel van natuurlijke materialen, beplanting en heuveltjes een uitdagende speeltuin is gemaakt voor de kinderen. De tuin prikkelt de fantasie en biedt mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen. De kinderen gaan elke dag naar buiten. Het weer houdt ons niet snel tegen om naar buiten te gaan. 

Kinderopvang

Banner